Etiket Arşivleri: shea yağı

AFRİKALI KADINLARIN CİLT BARİYERİ: SHEA YAĞI

Cilt ve saç bakım ürünlerindeki kullanımı oldukça popüler olan shea yağı, aslında yeni bir keşif değil. Bu doğal ürün yüzyıllardır kullanılıyor. Shea yağının kullanımının Antik Mısır’a kadar uzandığı söyleniyor.

Shea (Karite) Yağı Nedir?

Shea, Afrika’ya özgü bir ağaç.Shea yağı ise bu ağacın meyvesinden elde edilen yağ.Karite yağı olarak da biliniyor.Afrika’da yemekte kullanılan bir yağ ancak tabii bizim kültürümüzde yemekte kullanılmıyor ama kozmetikte bolca kullanıyoruz artık.

Kargo süreçleri ile ilgili bilgi vermek istiyoruz. Lütfen tıklayın!

Kapat